PREVIEW | DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTIE

DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTION - PREVIEW | DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTIE

De nieuwe beautymissie van Deborah Milano heeft alles te maken met het creëren van prachtige volle wenkbrauwen met een perfect gedefinieerde boog. De 24ORE BROW Collectie is een gloednieuwe range aan must-have producten voor perfect gevormde wenkbrauwen. Meer weten over deze nieuwe collectie of de producten? Klik en lees snel mee!

DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTION - PREVIEW | DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTIE

Je wenkbrauwen geven je gezicht uitdrukking en uitstraling. Ongeacht hun volume, vorm en kleur bepalen wenkbrauwen vaak hoe je uiteindelijke make-up look eruit komt te zien. 
De kleurexperts van Deborah Milano hebben een collectie voor de wenkbrauwen ontwikkeld die zowel praktisch als gemakkelijk te gebruiken is en helpen je zo een oogopslag te creëren die er echt uitknalt!

deborah milano 24ore brow micropencil - PREVIEW | DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTIE

24ORE BROW MICROPENCIL – € 9,95
De 24ORE Brow Micropencil heeft een langhoudende, zeer hoog gepigmenteerde formule die het vormen van de wenkbrauwen een koud kunstje maakt. Het ultrafijne precisie puntje van dit potlood (ø1.6 mm) vult en definieert de wenkbrauwen op een natuurlijke wijze. Het borseltje aan het einde van het potlood kamt de wenkbrauwharen en geeft deze meer volume. Tevens blend het de kleurafgifte mooi met de natuurlijke haartjes. Verkrijgbaar in 4 kleuren: blonde, light brown, dark brown en brunette.

24ORE Brow Marker - PREVIEW | DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTIE

24ORE BROW MARKER – € 11,95
Deze brow maker geeft dezelfde langhoudende kleurafgifte als microblading, maar dan zonder de naalden! De drietandige punt van deze marker kamt de wenkbrauwen en biedt de keuze uit natuurlijke en subtiele wenkbrauwen of juist brutalere en opvallendere wenkbrauwen. Verkrijgbaar in 4 kleuren: blonde, light brown, dark brown en brunette.

24Ore Brow Mascara - PREVIEW | DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTIE

24ORE Brow Mascara – € 8,95
De gekleurde mascara om wenkbrauwen te kammen, op te vullen en te fixeren. De gelachtige textuur is perfect om zelf de optimale kleur op te bouwen. Het hoge precisie borsteltje vormt en geeft meer volume aan zelfs de meest weerbarstige wenkbrauw. Verkrijgbaar in 2 kleuren: blonde en brunette.

24ORE Brow Pencil - PREVIEW | DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTIE

24ORE Brow Pencil – € 8,25
Deze nieuwe formule is gladder dan ooit tevoren en is een absolute winnaar! De formule is ontworpen om zelfs de meest onhandelbare wenkbrauwen in vorm te krijgen! Met dit potlood kun je de kleur opbouwen naar wat voor jou het beste resultaat is. Op de dop van het potlood zit een klein borsteltje om zo de kleur mooi in de wenkbrauwharen te blenden voor een natuurlijke finish. Verkrijgbaar in 4 kleuren: blonde, light brown, dark brown en brunette.

24Ore Brow Pomade - PREVIEW | DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTIE

24ORE Eyebrow Pomade – € 11,95
Deze eyebow pomade definieert de wenkbrauwen en vult lege plekjes op en levert een geweldige kleurafgifte. De crèmige textuur van deze langhoudende pomade heeft zelfs een tattoo-effect. Gebruik een wenkbrauwpenseel met een schuine punt voor het beste resultaat. Verkrijgbaar in 2 kleuren: light brown en dark brown

24Ore Brow Powder - PREVIEW | DEBORAH MILANO 24ORE BROW COLLECTIE

24ORE Eyebrow Powder – € 9,95
De eyebrow powder vult lege plekjes in je wenkbrauwen gemakkelijk op en geeft een natuurlijke finish. De zijdeachtige poeder textuur geeft de wenkbrauwen een langhoudende definitie. De handige applicator zorgt moeiteloos voor vollere wenkbrauwen. De gewichtloze formule laat zich gemakkelijk blenden met de haartjes en de kleur is op te bouwen. Verkrijgbaar in 2 kleuren: light brown en dark brown

 

Wat een prachtige collectie en wat een hoop verschillende wenkbrauwproducten. Ik ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit van deze producten. Ik ben voornamelijk benieuwd na de pomade, brow mascara en brow maker. De 24ORE Brow Collectie van Deborah Milano is vanaf nu te koop bij de drogisterij en parfumerie.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge