PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #5

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #5

Goedemorgen! Leuk dat je weer meeleest met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! In dit wekelijkse artikel deel ik een aantal vragen / antwoorden met jullie deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Vorige week beantwoorde ik vragen over aan wie ik een orgaan zou doneren, waar ik mij op dit moment het meeste thuis voel, wat ik vind van mijn eetgewoontes en wat ik nog graag in het leven zou willen doen. Deze week beantwoorde ik vragen over wie de belangrijkste personen in mijn leven zijn, welke dingen ben ik op dit moment aan het uitstellen en waar ben ik nu echt dankbaar voor? Je leest het allemaal in dit artikel, kijk je weer gezellig mee?

25 februari 2019: Wie zijn de drie belangrijkste personen in je leven?
Papa, mama en Hanneke. Ook al leeft mama niet meer, ze zal altijd de belangrijkste persoon in mijn leven blijven.
 
26 februari 2019: Fris met prik of zonder prik?
Ik vind het vaak lekker als de prik eruit is zoals bij Fanta en Cola dus dan kies ik toch voor zonder prik.

27 februari 2019: Weke vraag wil je beantwoord zien?
Geen idee… Mocht je nog een leuke vraag weten, laat hem dan achter in een reactie.
 
28 februari 2019: Wat was het eerste waar je vandaag aan dacht?
Bijna weekend, nog even knallen vandaag en morgen met een examen op stage.
 
1 maart 2019: Waar ben je dankbaar voor?
Dat ik de kans heb gekregen van mijn vorige coach om een niveau hoger te mogen doen en dat ik door haar straks mijn Onderwijsassistent diploma eerder heb en dat zij wel in mij geloofd heeft in wat ik kan daar ben ik heel dankbaar voor.
 
2 maart 2019: Wat ben je aan het uitstellen?
Slaapkamer schoon maken en make-upkwasten schoon maken. Twee dingen die echt nodig moeten gebeuren maar waar ik gewoon even tijd voor vrij moet maken.
 
3 maart 2019: Wat kan jou echt verwonderen?
Hoe mensen in elkaar kunnen zitten en hoe dom bepaalde mensen zijn en denken dat ze echt alles weten en alles zijn.

 

Misschien ook leuk om te lezen:
PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #4
PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #3
PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #2
PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #1

 

Fris met prik of zonder prik?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge