Een tweede gaatje

aaa82 dsc068302b252812529 - Een tweede gaatje

Al een tijdje zat ik erover na te denken om een tweede gaatje te nemen. Twee weken geleden zette ik deze stap, en ging ik naar de DA om hem te laten schieten. Vier jaar geleden toen ik vijftien jaar was, liet ik mijn eerste gaatjes schieten. Dus ik wist wat mij te wachten stond en dat het niet heel veel pijn zou gaan doen. Meer weten? Klik en lees snel veder!

 

Ik had totaal niet gepland en gedacht dat ik die dag een tweede gaatje zou laten schieten. Mijn zus kwam op het idee om hem te laten zetten, zelf twijfelde ik nog een beetje of ik het nu al zou laten doen. Maar hey…, als ik het nu niet deed, zou ik het wel over een paar weken laten doen en tenslotte stonden we nu toch al in de winkel dus waarom niet? Dus samen met mijn zus lieten wij onze tweede gaatje schieten. Niemand stond er raar van te kijken dat wij nog een tweede gaatje wilde laten schieten.Al van kleins af aan, waren we al dol op oorbellen en zaten wij te zeuren of wij gaatjes mochten.Vorig jaar februari liet ik samen met mij zus een helix piercing zetten. Hanneke heeft hem in haar linker oor laten zetten en ik in mijn rechter oor.

 

873ef dsc068392b252812529 - Een tweede gaatje
 
zilveren leaves oorbellen – shizzie.nl
zilveren ringetje – juwelier 

 

Zelf vind ik minimalistische sieraden prachtig. Naar heel veel foto’s hebben gekeken op internet wist ik het gewoon zeker. Ik wilde sowieso nog een tweede gaatje erbij en misschien in de toekomst nog een derde. Vind het er zo mooi eruit zien. Prachtig hoe je paar kleine minimalistische oorbellen met elkaar kunt combineren. Hieronder zie je enkel wat plaatjes van mijn favoriete combinaties.

d7179 oorbellen - Een tweede gaatje

Zelf zou ik heel graag nog een helix piercing erbij willen. Maar ik wil wachten op het juiste moment namelijk oktober. De helix piercing die ik vorig jaar februari liet schieten is een paar dagen naar het overlijden van mijn oma gebeurt. De tweede helix piercing wil ik graag onder mijn andere helix piercing laten schieten. Ik wil deze piercing heel graag laten schieten op de datum dat mijn moeder (vorig jaar) is overleden, als een soort herinnering.

67e44 dsc065752bla - Een tweede gaatje
In mijn 2e gaatje heb ik momenteel een simpel gouden oorbel met een oranje steentje, en dat zal de komende weken in moeten blijven. Niet dat ik het erg vind want ik vind oorbellen met kleine steentjes prachtig en zeker om te dragen in een tweede gaatje. Zelf wissel ik heel vaak van oorbellen. Ik draag zowel gouden als zilveren sieraden. Inmiddels kan ik eindeloos combineren want in  paar jaar heb ik een enorme stash oorbellen opgebouwd. minimalistische oorbellen blijf ik het mooiste en het fijnste om te dragen.
Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 2 september 2016 / 19:07

  Het staat tof! Ik heb zelf al mijn extra gaatjes leeg en mijn onderste zijn gestretcht, maar ik ben nu aan het denken om ook weer extra oorbelletjes te gaan dragen.

 2. 2 september 2016 / 19:07

  Het staat tof! Ik heb zelf al mijn extra gaatjes leeg en mijn onderste zijn gestretcht, maar ik ben nu aan het denken om ook weer extra oorbelletjes te gaan dragen.

 3. 4 september 2016 / 08:49

  Super gaaf! zelf heb ik ook twee gaatjes in mijn oren en in mijn linker oor een helix piercing sinds afgelopen februarie

 4. 4 september 2016 / 08:49

  Super gaaf! zelf heb ik ook twee gaatjes in mijn oren en in mijn linker oor een helix piercing sinds afgelopen februarie

 5. 4 september 2016 / 13:44

  Heel leuk! Ik heb zelf ook een paar gaatjes en een helix.

 6. 4 september 2016 / 13:44

  Heel leuk! Ik heb zelf ook een paar gaatjes en een helix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge