ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH allboutbertina - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

Warme zonnestralen op je gezicht, een wit zandstrand, zin het zomervakantie gevoel? Met de nieuwe Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” neemt Essence je alvast mee op reis naar de zomer. Met deze nieuwe baked multi colour highlighters en face brush, creëer je een mooie zomerse glow binnen handbereik. Benieuwd naar deze nieuwe producten van Essence? Klik en lees snel mee!

Essence trend edition sun sand golden rainbowsjulo - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

Essence komt jaar weer met een nieuwe zomerse trend edition. Al eerder kon je al de producten bewonderen in een sneak preview. Heb je deze gemist? Klik hier voor alle producten! Ik kreeg uit deze collectie twee baked multi colour highlighters en face brush opgestuurd om alvast voor jullie te testen!

step0001 10 - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” * Face brush – € 3,89
Deze face bush is perfect voor Perfect voor bronzers, blushes en matterende poeders. Door de afgeronde tip moet het volgens Essence makkelijk zijn om heel accuraat poeders ermee aan te brengen op de gewenste delen van de huid.De face brush heeft een gouden design  waardoor de brush er heel luxe uitziet.

step0001 7 - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

De kwast is schuin afgesneden, is vrij dun en heeft veel haren. De haren voelen zacht aan en zitten niet dicht op elkaar waardoor hij makkelijk de producten blend met de huid waardoor het er heel natuurlijk eruit ziet op de huid. Ook het formaat van de brush vind ik heel fijn en voelt stevig aan. Hele fijne kwast in gebruik!

step0001 9 - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows.” * Baked multi colour highlighter – € 3,59
Voor een mooie zomerse glow is een highlighter niet onmisbaar, Essence brengt dan ook twee verschillende baked multi colour highlighters uit genaamd 01 dreams are calling (roze variant) en 02 chasing the sun (gouden variant). Deze gebakken meerkleurige highlighters moeten de huid een frisse en glanzende uitstraling geven.

step0001 8 - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

De verpakking van deze highlighters is heel simpel, doorzichtig dekseltje en voor de rest de zwarte plastic verpakking met kliksluiting die we kennen van het merk. Doordat het dekseltje doorzichtig is kun je heel makkelijk zien elke highlighter het is. De beide highlighters bevatten drie verschillende kleuren. Deze kleuren kun je zowel met elkaar combineren als solo van elkaar gebruiken.

Swatches:

step0002 13 - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

 

Eerst zie je de kleuren los van elkaar geswatcht en daarna hoe de highlighter eruit ziet als je de kleuren met elkaar combineert.

02 chasing the sun - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

Ik dacht dat de 02 chasing the sun (gouden variant) voor mij te donker zou zijn als highlighter maar als alle kleuren met elkaar gecombineerd zijn is het toch de perfecte kleur voor mij.
De beide highlighters zijn goed gepigmenteerd, voelen zacht / lichtromig aan. Gelukkig krijg je geen kickback in de pan want dat zou echt zonde zijn geweest van deze highlighters.

step0002 8 - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

01 dreams are calling (roze variant)

step0002 9 - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

02 chasing the sun (gouden variant)

Beide zijn het prachtig highlighters geven een prachtige zon gekust glow. Ik denk dat de roze toch wel mijn favoriet is van deze twee pareltjes van Essence.

step0001 14 - ESSENCE BAKED MULTI COLOUR HIGHLIGTERS EN FACE BRUSH

Conclusie:
De Essence trend edition “sun.sand. & golden rainbows is een leuke en vrolijke collectie. De Face brush is heel fijn in gebruik, brengt de juiste hoeveelheid aan, haren voelen zacht aan op de huid, je blend heel gemakkelijk het product in de huid en doordat de kwast schuin afgesneden / afgeronde tip is kun je de brush heel precies aanbrengen op de huid waar je bijvoorbeeld je bronzer, blush op andere poeders wilt aanbrengen. Daarnaast ziet hij er super leuk uit door het opvallende gouden design. Ook over de baked multi colour highlighters ben ik enthousiast. De highlighters zijn niet alleen heel mooi maar ook nog eens heel functioneel omdat je de kleuren zowel los als samen kunt gebruiken. De highlighters bevatten hele kleine shimmers waardoor je de perfecte zomerse glow kunt creëren. De highlighters zijn goed gepigmenteerd, brengen makkelijk en mooi aan op de huid, zijn beide te gebruiken op een lichte huid en zijn dierproefvrij!

Alle producten uit deze trend edition zijn vanaf juli exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

 

* dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb

Volg:
Delen:

6 Reacties

  • Bertina
   Auteur
   7 juli 2019 / 15:17

   Dat vond ik ook al. Denk dat dit wel een nieuw favoriete highlighter wordt van mij.

 1. 7 juli 2019 / 20:16

  Wat een gave highlighters??? De roze staat je inderdaad prachtig!

  Ik ga eens voor de gouden kijken ? want die lijkt me erg gaaf ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge