ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOAT

6c9c2 dsc022432b252812529 - ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOAT
De laatste tijd zijn er heleboel nieuwe mascara’s in het Essence assortiment gekomen waaronder deze Foridden Volume mascara die voor veel volume moet zorgen. Naast deze mascara is er ook een andere variant verkrijgbaar. Deze heeft een rode huls waarop staat Forbidden Rebel Volume mascara. Deze moet voor nog meer volume zorgen. Naast deze twee nieuwe mascara’s heeft  Essence ook een topcoat uitgebracht. Vandaag test ik de gewone Forbidden Volume mascara en de topcoat. Benieuwd naar deze twee producten? Klik en lees snel veder! 

7907c dsc023272b252812529 - ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOAT
ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA
We beginnen bij de mascara die als basis dient voordat je de topcoat aanbrengt. De gewone mascara is te herkennen aan de grijskleurige huls met een grijze dop en met rode letters. Een best opvallende mascara.

 

96eb6 dsc023042b252812529 - ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOAT
1c47f dsc021892b252812529 - ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOATDeze mascara heeft een plastic borsteltje waar de haartjes een beetje uit elkaar staan zodat hij alle wimpers kan voor zien van volume. Het borsteltje houd veel mascara vast waardoor je niet zo heel veel van het product nodig bent voor het gewenste resultaat.

 

Ik vind het een heel prettig borsteltje om mee te werken omdat hij zowel de grote wimpers als kleine wimpers volume geeft. De mascara maakt mijn wimpers nog een klein stukje langer en laat mijn wimpers voller en intens zwart lijken. De mascara droogt snel en met één laagje zie je al duidelijk het effect van deze mascara. Op alle foto’s draag ik één laagje van deze mascara. De mascara laat haast geen klontjes achter en laat de wimpers niet aan elkaar plakken. Ook blijft de mascara gedurende dag prima op zijn plaats zitten. Ik vind het zelf een hele prettige mascara om mee te werken. Voor een low-budget variant werkt hij meer dan goed. Ik ben fan Essence!

060ed dsc022672b252812529 - ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOAT

ESSENCE FORBIDDEN VOLUME FALSE LASH MASCARA TOPCOAT
Essence Forbidden Volume Flase Lash mascara topcoat is bedoelt om over een andere mascara aan te brengen voor nog meer volume. Natuurlijk kun je deze topcoat gebruiken in combinatie met de Essence Forbidden Volume mascara maar je kunt er ook voor kiezen om een andere mascara te gebruiken.

 

b340f dsc022882b252812529 - ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOAT

In de formule zitten kleine vezeltjes die voor het fall lash effect zorgen. Op de foto’s zie je de vezels zitten. Het mascaraborsteltje is vrij dun, waarbij de haartjes dicht op elkaar staan. Zo pakt hij ieder wimpertje mee. Deze topcoat als mascara gebruiken raad ik je niet aan. Het wordt heel erg dik en veroorzaakt veel korreltjes waardoor je spinnenpoot effect krijgt. Ook te veel topcoat gebruiken over de mascara kan voor het zelfde effect zorgen dus ik raad aan om een niet te dikke laag aan te brengen.

c21aa dsc022802b252812529 - ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOAT

 

Ik heb de topcoat in combinatie gebruikt met de Essence Forbidden Volume mascara. Ik heb  één laagje van de gewone mascara aan gebracht en twee dunne laagjes van de topcoat. Het effect wat deze topcoat je wimpers geeft vind ik erg mooi.Deze topcoat werkt het prettigste als je hem meteen aanbrengt als de mascara nog nat is. Zeker geen slecht budget product.

74a67 dsc026512b252812529 - ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOAT
Links: met mascara en topcoat           Rechts: alleen mascara
5c6e0 dsc022922b252812529 - ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA & TOPCOAT

Conclusie:
Zoals je misschien gemerkt heb ben ik zeer te spreken over deze twee nieuwe producten van Essence. Zowel de topcoat als mascara zien er goed uit en werken heel erg fijn. Het borsteltje werkt fijn en de twee producten maken zeker hun beloftes waar. De mascara maakt je wimpers langer en voller. En geven je wimpers een intens zwarte kleur. Ook in combinatie werken de twee producten prima. Alleen raad ik je wel aan om niet zoveel van de beide producten te gebruiken in combinatie om spinnenpoot effect te voorkomen. De Essence Forbidden Volume mascara is zeker één van de beste low-budget mascara’s die ik ooit getest heb. Zelf zou ik niet zo snel een topcoat aanbrengen over mijn mascara. Bij beide producten zie je meteen resultaat. Ik ben enthousiast! Het zijn echte aanraders. De Essence Forbidden Volume mascara blijft voorlopig even in mijn dagelijks makeup routine zitten.

ESSENCE FORBIDDEN VOLUME MASCARA  kost € 2,99

ESSENCE FORBIDDEN VOLUME FALSE LASH MASCARA TOPCOAT kost € 2,89
Beide producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister.                                                 
Volg:
Delen:

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge