DE NIEUWE ALLABOUTBERTINA WEBSITE IS LIVE!

header blog - DE NIEUWE ALLABOUTBERTINA WEBSITE IS LIVE!

Bloed, zweet, tranen maar vooral heel veel TIJD heeft het gekost… Maar de vernieuwde allaboutbertina website is live! Ik wil in het bijzonder Carolien (liefscarolien.nl) bedenken. Zij heeft zoveel tijd en liefde erin gestopt heeft om mij te helpen met het vernieuwen van deze website. Zonder haar had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Carolien, je bent echt een topper! Ik ben zó ontzettend blij met dit resultaat en hopelijk jullie ook!

De website heeft een compleet nieuwe lay-out en logo gekregen. Volgende maand bestaat de website alweer 3 jaar, hopelijk mag dit nog veel langer duren. Natuurlijk is het mogelijk dat nog niet alles optimaal werkt. Mocht je nu iets zien en denken “Hey, dat is vreemd, dat klopt niet!” Stuur dan een mailtje naar allaboutbertina.nl, dan proberen ik het zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast ben ik heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe look vinden. Laat zeker even een reactie achter onder dit bericht. Ideeën en verbeteringen zijn altijd welkom!

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 14 juni 2018 / 03:42

    Ik vind het heel mooi geworden! Je logo is geweldig. Carolien is inderdaad een lieverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge