I HEART MAKEUP I HEART OBSESSION EYESHADOW PALETTE

c4dd0 img 6066 - I HEART MAKEUP I HEART OBSESSION EYESHADOW PALETTE


I Heart Makeup is een onderdeel van het Engelse budget merk Makeup Revolution. Dit merk staat bekend om hun opvallende verpakkingen en producten bijvoorbeeld de hart vormige blushes. Makeup Revolution is nog niet zo’n hele lange tijd in Nederland te koop maar sinds eind vorig jaar december kun je dit merk kopen bij de verschillende Etos filialen. Laatst werd ik door mijn zus verrast die dit pallet voor mij mee gebracht had. Ze was namelijk een aantal dagen naar haar vriend geweest en was deze tijdens het shoppen tegen gekomen waardoor ze meteen aan mij dacht. Super lief! Vandaag ga ik hem uitgebreid reviewen voor jullie. Lees je mee?c3461 img 6076 - I HEART MAKEUP I HEART OBSESSION EYESHADOW PALETTE
Het  Pure Cult pallet telt maar liefst 10 verschillende kleuren. Het is een pallet die zowel shimmer als matte oogschaduws bevat. Dit pallet bevat vooral warme tinten die je elke dag zou kunnen dragen. De oogschaduws voelen zacht en romig aan en zijn daardoor makkelijk aan te brengen en te blenden het het zorgt ook nog eens voor een mooie intense look. De oogschaduws zitten in een zwart, stevig plastic doosje, het doosje sluit goed door het klik systeem. De deksel heeft voor een groten deel doorzichtig raampje waardoor je de kleuren goed kunt bekijken. Jammer genoeg bevat het pallet geen spiegeltje, maar wel een dubbele applicators. De namen staan met paarse letters op het doosje beschreven. Op de achterkant van het pallet staat de naam van het pallet ( Pure Cult) en ook alle ingrediënten staan er beschreven.

99b80 img 6917 - I HEART MAKEUP I HEART OBSESSION EYESHADOW PALETTE
919b1 image2 - I HEART MAKEUP I HEART OBSESSION EYESHADOW PALETTE
c6787 image3 - I HEART MAKEUP I HEART OBSESSION EYESHADOW PALETTE


Conclusie:
I ♥ MAKEUP I♥ OBSESSION eyeshadow palette ( Pure Cult) is een mooie afwisselend pallet. Hij bevat zowel shimmer als matte oogschaduws en heeft warme tinten die perfect te combineren zijn met elkaar en altijd draagbaar zijn. De oogschaduws zijn super goed gepigmenteerd en hebben een zachte en romige textuurHet uiterlijk van het pallet is vrij basis gehouden maar ziet er voor de rest prima uit. Deze oogschaduwpaletten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik ben zeer te vrede over de kwaliteit van het pallet. In december kon je ze tijdelijk kopen bij de Kruidvat en de Trekpleister. Ik vind het erg jammer dat alleen de Etos dit merk verkoopt want wij hebben hier in de buurt helemaal geen Etos zitten en Etos heeft geen webshop waar je producten kunt bestellen. 
Gelukkig zijn er andere webshops die wel dit merk verkopen. 

I ♥ MAKEUP I♥ OBSESSION eyeshadow palette is te koop voor € 4,99 – makeupmusthaves.nl

Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 5 maart 2016 / 17:05

  Echt een prachtig palette en een prachtige look die je maakte!

 2. 5 maart 2016 / 17:05

  Echt een prachtig palette en een prachtige look die je maakte!

 3. 5 maart 2016 / 18:46

  Ik vind het ook een prachtig pallet, ben er onwijs blij mee dat ik deze gekregen heb. Dankjewel!

 4. 5 maart 2016 / 18:46

  Ik vind het ook een prachtig pallet, ben er onwijs blij mee dat ik deze gekregen heb. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge