PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #24

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #24

Goedemorgen! Leuk dat je weer meeleest met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! In dit wekelijkse artikel deel ik een aantal vragen / antwoorden met jullie deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Benieuwd op welke vragen ik deze keer antwoord geef? Klik en lees snel mee!

9 juli 2019: Wat doet jouw ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwijnt?
Ik moet zeggen dat ik niet  vaak een slecht ochtendhumeur heb. Ik denk dat iedereen wel eens een dag heeft waar die minder zin in heeft of gewoon even lekker goed in zijn/haar fel zit. Als ik echt chagrijnig ben en ik wordt opgevrolijkt of iets dan kan ik opeens van heel chagrijnig naar heel vrolijk zijn. Ik weet niet zo goed hoe ik dit moet omschrijven, meestal ben ik gewoon vrolijk.

10 juli 2019: Wat vind je het leukste aan ouder worden?
Ervaringen, nieuwe dingen en vaardigheden ontdekken en ontwikkelen, dat je steeds meer dingen zelf kunt en mag doen.

11 juli 2019: Welke kleur zou je vandaag geven?
Uhhhhhhhhhh…… licht blauw denk ik. Puur om het feit dat ik mijn laatste toelatingstoets voor de PABO gemaakt heb en nu vakantie heb.

12 juli 2019: Wat motiveert jou om elke dag aan het werk te gaan?
Het plezier wat ik erin heb en de voldoening die ik eruit kan halen.

13 juli 2019: Wat zou je van vandaag willen herinneren?
Dat ik vakantie heb en dat ik nu extra veel tijd heb om producten te kunnen testen en reviews te schrijven.

14 juli 2019: Wat zou het belangrijkste voor je zijn als je 80 jaar oud bent?
Gezondheid, kinderen en misschien zelfs kleinkinderen.

15 juli 2019:  Wat heb je vandaag gedaan?
Review en andere artikelen getypt, met de hondjes gespeeld, foto’s gemaakt, serie gekeken… gewoon lekker genieten en leuke dingen doen.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge