PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #28

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #28

Goedemorgen! Leuk dat je weer meeleest met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! In dit wekelijkse artikel deel ik een aantal vragen / antwoorden met jullie deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Afgelopen week vulde ik in voor wie ik een kogel zou opvangen, hoe mijn biografie zou heten en wanneer ik voor het laatst gehuild heb waarin ik ook uitleg wat er momenteel speelt en waarom het soms wat stiller is op mijn blog en op sociaal media. Benieuwd? Klik en lees snel verder! 

6 augustus 2019: Voor wie zou je een kogel opvangen?
Voor mijn vader of zus… in ieder geval voor iemand die mij heel erg dierbaar is en veel voor mij betekend.

7 augustus 2019: Welke zin heb je vandaag gezegd?
Dat ik vind dat de weken zo snel voorbij gaat en daarmee ook de vakantie, snik snik!

8 augustus 2019: Hoe zou jouw biografie heten?
Voor school heb ik twee jaar terug een biografie over mezelf moeten schrijven maar ik heb hem toen gewoon genoemd na mij voor en achternaam. Ik zou echt niet weten wat voor titel ik het anders zou moeten geven.

9 augustus 2019: Wat ging vandaag goed?
Niks doen, genieten van de vakantie. Ontspannen vooral. 

10 augustus 2019: Wat vind je zuur?
Zure matten en ik ben er echt dol op! Ik kan zo’n plakje in één keer leeg eten maar het is onwijs slecht voor je tanden. Als ik eet ze niet heel vaak maar als ik ze eet dan kan ik er echt van genieten.

11 augustus 2019: Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Paar weken geleden. De laatste weken zijn gewoon ontzettend slopend geweest. Ik heb ook niet echt het gevoel gehad dat ik vakantie had omdat ik met zoveel dingen bezig ben in mijn hoofd. Dit heeft vooral te maken met de toelatingstoetsen en de angst dat ik het niet haal en dat ik niet de opleiding straks mag doen waar ik al zo lang voor heb gewerkt dus dat levert gewoon heel veel spanning en stress op en dan ook nog de situatie rondom de gezondheid van mijn vader breekt mij soms gewoon op en dan wordt alles te veel. Soms kun je het beter gewoon even eruit gooien dan alles maar opproppen dat dat doe ik dan. Dat is ook de reden waarom de laatste weken wat minder artikelen soms online staat en dat het wat stiller is op sociaal media. Daarnaast probeer ik mezelf ook wat rust en tijd te geven voor andere dingen en mezelf niet te pushen dat ik perse iets online moet zetten. Ik maak liever één goed artikel waar veel tijd, aandacht en liefde in zit dan vijf artikelen die gewoon niet leuk of goed zijn. Jullie weten het, ik ben heel erg perfectionistisch.  

12 augustus 2019: Staan er leuke uitjes op de planning?
Ons probleem is altijd dat we heel veel plannen hebben voor de vakantie maar tijd te kort omdat er van alles tussen door komt. Op dit moment hebben we niet echt iets op de planning staan.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge