ESSENCE LASH ON LASH OFF MAGNETIC LASHES

DSC06021 InPixio edited - ESSENCE LASH ON LASH OFF MAGNETIC LASHES

Valse wimpers of nepwimpers vind ik ontzettend mooi om te zien, maar ik draag ze eigenlijk nooit omdat het zo’n struggle is om ze goed op te doen en vaak blijven ze niet goed plakken. Toen ik dit nieuwe product zag staan in het persbericht van de herfst / winter collectie van Essence kon ik niet wachten om deze te testen. Bij verschillende merken had ik de magnetische wimpers al voorbij zien komen en nu is er dus ook een budgetvariant verkrijgbaar genaamd Essence Magnetics Lashes Lash On Lash Off. Deze wimpers blijven aan elkaar zitten door een magneet dus geen gedoe meer met lijn maar werkt het ook? Dat heb ik  natuurlijk getest, lees je mee?

DSC06024 InPixio edited - ESSENCE LASH ON LASH OFF MAGNETIC LASHES

De Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes zitten verpakt in een zwart doosje met paarse details. Door de transparante verpakking zie je de lashes meteen zitten en weet je precies hoe ze eruit zien. Op de achterkant vind je een beschrijving hoe je ze aanbrengt op je wimpers en aan de zijkant van de verpakking zie je plaatjes zie bijpassende plaatjes met een korte uitleg erbij.

DSC05977 InPixio edited - ESSENCE LASH ON LASH OFF MAGNETIC LASHES

Ook heeft Essence goed over de verpakking nagedacht want zonder het hele doosje te moeten slopen kun je hem heel makkelijk schuiven zodat je de wimpers weer kunt opbrengen in het doosje. Op de verpakking aan de binnenkant zie je direct op welke plaats de wimper is bedoeld. Je bent twee (kleine) wimpers nodig voor ieder oog. Voor de rest is het doosje voorzien van een magneet waardoor je de wimpers na gebruik weer kunt opbergen zonder dat ze uit het doosje vallen en overal komen te liggen in je stash.

DSC05994 InPixioh edited - ESSENCE LASH ON LASH OFF MAGNETIC LASHES

Hoe breng je deze magnetische wimpers aan?
Op je natuurlijke wimpers boven leg je de bovenste magnetische wimper. Probeer deze zo dicht mogelijk tegen je de wimperrand aan te leggen. Daarna leg je de onderste wimper onder je natuurlijk wimpers. Op dat moment zullen ze aan elkaar klikken door de magneetjes die in de (nep) wimpers zitten.

essence wimper edited - ESSENCE LASH ON LASH OFF MAGNETIC LASHES

Mijn rechteroog zat na de tweede keer goed en bij mijn linkeroog heb ik het toch even een stuk of vijf keer moeten proberen. Je moet er even een beetje handig in worden want ze vliegen echt alle kanten op tijdens het aanbrengen. 

essence wimpers goed - ESSENCE LASH ON LASH OFF MAGNETIC LASHES

Hier zie je het uiteindelijke effect met de wimpers. Ik vind het effect heel mooi. De wimpers zijn vrij smal en zijn dus niet geschikt voor de hele oogbreedte. Van dichtbij valt het wel op dat de achterkant meer volume heeft dan de voorkant. Van een afstandje ziet het niet op en ziet het er best wel prima uit en ze zitten ook nog best comfortabel als ze eenmaal goed zitten. 

DSC06018 InPixio editedgoed - ESSENCE LASH ON LASH OFF MAGNETIC LASHES

Conclusie:
Eerlijk gezegd ben ik erom verrast door deze wimpers. Het is even oefenen maar uiteindelijk gaat het steeds makkelijker het aanbrengen. Je kunt wel zien dat het nepwimpers zijn en dat er volume breekt aan de voorkant. Zeker als je van dichtbij kijkt valt dit op, van een afstandje ziet het er helemaal niet zo gek uit en zie je eigenlijk niet dat het magnetische wimpers zijn. Of ik ze nu echt mooier en makkelijker vind dan gewone nepwimpers weet ik niet. Met wimperlijm blijven wimpers vaak toch beter zitten aan de wimperrand terwijl deze nu heel los tussen de ‘normale’ wimpers vast zitten met magneetjes. Toch hebben deze magnetische wimpers een aantal voordelen want je kunt ze vaker gebruiken dan normale nepwimpers, geen gedoe met lijm, zijn niet zwaar, verwijderen van de wimpers gaat heel snel en het aanbrengen is ook zo gebeurt als je even oefent.  Na het aanbrengen voel je ze heel even zitten, maar je went er al snel aan. Ik ben enthousiast en ga ze zeker vaker gebruiken.

De Essence Lash On Lash Off Magnetic Lashes zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 5,99 bij onder andere Kruidvat.

 

Heb jij de Essence Lash On Lash Off – Magnetische wimpers al geprobeerd?

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 12 februari 2019 / 10:08

  Wauw, het ziet er super mooi uit! Ik ben altijd aan het priegelen met nep wimpers, het blijft toch een lastig klusje haha!;-)

  • Bertina
   Auteur
   13 februari 2019 / 13:23

   hahah heel herkenbaar. Oefenen baart kunst maar uiteindelijk zal het makkelijker gaan.

 2. Ingrid
  12 december 2020 / 16:33

  Nergens is te lezen of ze vegan zijn. Ik wil dus geen Mink wimpers. Het is raar dat zelfs in de product informatie niet staat of ze synthetisch zijn of niet. Dus heb ik ze niet gekocht.

  • Bertina
   Auteur
   25 januari 2021 / 18:27

   Ik zou daar inderdaad geen antwoord op kunnen geven. Gelukkig is een mens niks verplicht om te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge