PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #38

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #38

Happy Monday! Vandaag weer een nieuwe Vandaag weer een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! Vandaag deel ik weer zeven antwoorden die ik afgelopen week invulde. Dit waren vragen over wie mijn beste vriendin is, wat ik denk dat ik over tien jaar doe en ben ik op dit moment verliefd…? Benieuwd, klik en lees snel mee!

15 oktober 2019: Wie is perfect?
Niemand! We leven zo in een wereld dat alles perfect moet. Je moet er perfect uit zien, je moet de perfecte vriendin, zus, moeder, klasgenoot en leerling zijn. We moeten allemaal vol doen aan beautyidealen…eerlijk? Zo’n dikke onzin! Niemand is perfect en iedereen is wel ergens onzeker over en iedereen maakt wel eens dingen mee in het leven die niet leuk of oké zijn en dat is oké! Vaak vullen we het leven in van iemand anders van ‘waarom zij wel en ik niet’ of van ‘waarom overkomt mij dit altijd, ik heb altijd pech’. Herkenbaar? Laten we stoppen om ons zelf perfect voor te doen of eruit te laten zien. Je kunt niet altijd alles perfect willen. Dus nee, niemand is perfect en weet je dat is misschien ook maar goed, want niet perfect kan soms ook al perfect zijn. Denk daar maar eens over na.

16 oktober 2019: Wie heeft vandaag echt iets stoms gedaan?
Pffff geen idee. Kan hier geen antwoord opgeven.

17 oktober 2019: Wie is je beste vriendin?
Hanneke, oké dat is misschien een klein beetje vals spelen maar het klopt wel. Ik kan alles met haar delen en omdat we tweeling zijn voelen we elkaar zo goed aan dat het soms een beetje eng is. Daarnaast heb ik twee hele lieve blogvriendinnetjes (Angela ilovebudgetmakeup.nl en Daisy byvosje.nl) waarbij ik altijd terecht kan en die altijd voor mijn klaar staan. Ik spreek ze (bijna) iedere dag via Whatsapp en het is fijn om je gevoelens, successen en frustraties te delen met de mensen die dezelfde passie als jij hebben. Maar ik heb ook oude vriendinnen en nieuwe schoolvriendinnen waar ik altijd bij terecht kan.

18 oktober 2019: Wat denk je dat je over tien jaar doet?
Ik heb echt even goed zitten nadenken en om heel eerlijk te zijn heb ik geen idee. Ik heb vanaf mijn zesde altijd gezegd dat ik juf wordt en nu ik niet de PABO heb kunnen doen weet ik het even niet maar want om heel eerlijk te zijn vind ik deze opleiding nog veel leuker en misschien nog beter bij mij passen. Ik heb zoveel verschillende diploma’s dus ik heb echt geen idee. Wel hoop ik dat ik nog steeds met nog zoveel plezier en passie blog als nu.

19 oktober 2019: Wat is het duurste sieraad dat je bezit?
Ook dit was even een vraag waar ik even over na moet denken. Ik moet zeggen dat ik niet veel dure sieraden heb maar ik denk dat het duurste sieraad toch wel mijn oude armband is die ik altijd om heb met de naam van mijn moeder erin die ik paar jaar geleden gekregen heb van mijn vader voor Sint en Kerst.

20 oktober 2019: Wat houdt je bezig?
Op dit moment ben ik druk bezig met het opstarten van mijn YouTubekanaal en ik ben altijd bezig met school en mijn blog natuurlijk.

21 oktober 2019: Ben je verliefd?
Nee!

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge