PREVIEW │DRIE BABOR MASKERS MET GLAMOUR-UPGRADE

unnamed - PREVIEW │DRIE BABOR MASKERS MET GLAMOUR-UPGRADE

Tijd voor een lekker maskertje! Saaie huidverzorging is verleden tijd: BABOR presenteert drie maskers in een Special Edition die er zo leuk uitzien dat je ze er helemaal niet meer af wilt halen. Benieuwd naar deze drie nieuwe maskers? Vandaag vertel ik je er alles over, lees je mee?

BABOR Clarifying Black Pearl Mask E2450 - PREVIEW │DRIE BABOR MASKERS MET GLAMOUR-UPGRADE

BABOR Clarifying Black Pearl – Clarifying Peel-Off Mask: Twinkle, twinkle little star
Het zuiverende peel-off masker met zwarte glitters bevat het Black Pearl-extract dat uit Tahitiaanse parels wordt gewonnen. Het verzorgt de huid intensief met mineralen. Dankzij het peel-off-effect reinigt het masker tot diep in de poriën, verwijdert het afgestorven huidcellen en onthult het een zuivere, gematteerde teint. Eén tot twee keer per week dun aanbrengen, daarbij de mond, ogen, wenkbrauwen en haaraanzet vermijden. Na 15 – 20 minuten is het masker volledig opgedroogd en kan het in zijn geheel worden verwijderd. Eventuele restanten met warm water verwijderen. Tip: Als trouble shooter het masker alleen op de probleemzones aanbrengen.

BABOR Energizing Coffee Mask E2450 - PREVIEW │DRIE BABOR MASKERS MET GLAMOUR-UPGRADE

BABOR Energizing Coffee – Vitalizing Gel Mask: Holo, it’s me!
Het vloeibare gelmasker in cool groen met holo-glitterpigmenten bevat coffeïne die de vermoeide huid wakker schudt door de celstofwisseling een boost te geven. Vitamine C beschermt tegen vrije radicalen en stimuleert de collageensynthese. Frisse bonus: met de cooling formula zorgt het masker voor langdurige frisheid en hydratatie. Het masker één tot twee keer per week na het reinigen aanbrengen, daarbij de ogen en mond vermijden. 15 – 20 minuten laten inwerken en eventuele restanten met warm water afspoelen. Tip: Voor een boost van extra frisheid het masker in de koelkast bewaren.

BABOR Rejuvenating French Rose Mask E2450 - PREVIEW │DRIE BABOR MASKERS MET GLAMOUR-UPGRADE

ABOR French Rose – Youth Activating Cream Mask: marvelous metal
Dankzij argan-extract heeft dit cream-masker direct een optisch verstevigend effect. Bij regelmatig gebruik kan het extract fijne rimpels verminderen, en dat zelfs langdurig. Met French Rose-extract beschermt het masker daarnaast tegen stress door omgevingsinvloeden en bestrijdt het vrije radicalen, terwijl hyaluronzuur voor hydratatie zorgt. Overigens ziet het masker er ook nog eens leuk uit: in metallic roze vormt het crèmeachtige masker een zacht laagje op de huid. Eén tot twee keer per week na het reinigen aanbrengen op de droge huid, daarbij de ogen en mond
vermijden, 15 – 20 minuten laten inwerken. Na de inwerktijd eventuele restanten met warm water afspoelen.

unnamed - PREVIEW │DRIE BABOR MASKERS MET GLAMOUR-UPGRADE

Prijs en verkrijgbaarheid
De maskers zijn verkrijgbaar vanaf september 2019 in geselecteerde BABOR Day en hotel SPA’s en online via www.babor.nl. 

BABOR Clarifying Black Pearl – Clarifying Peel-Off Mask € 24,50
BABOR Energizing Coffee – Vitalizing Gel Mask € 24,50
BABOR French Rose – Youth Activating Cream Mask € 24,5

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge