PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #34

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #34

Goedemorgen! Leuk dat je weer meeleest met een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! Vandaag deel ik weer zeven antwoorden die ik afgelopen week invulde. Dit waren vragen over wat de mooiste zin is die ik heb gelezen, wat ik gedaan heb waar ik heel erg trots op ben en van welke regel krijg ik echt jeuk? Benieuwd naar deze en alle andere vragen en antwoorden? Klik en lees dan weer gezellig mee!

17 september 2019: Wat is de mooiste zin die je hebt gelezen?
Ik vind de quotes altijd heel erg mooi om te lezen maar er is altijd één die ik blijf onthouden en dat is enjoy the little things. Zelf heb ik deze quote ook in mijn kamer staan en ik vind hem heel erg goed bij mij passen als persoon.

18 september 2019: Wat heb je vandaag gezien?
Nu ik met de trein en bus naar schoolreis kom je zoveel mooie dingen tegen zoals laag hangende mist, mooie ochtend luchten, dieren, mensen, bijzondere voorwerpen… er valt echt ontzettend veel moois te zien.

19 september 2019: Heb je iets gedaan waar je heel trots op bent?
Ik ben heel erg trots op video die wij tijdens de les moesten maken. Ik vind hem echt goed gelukt voor een eerste keer.

20 september 2019: Heb je weleens slecht advies opgevolgd?
Ik denk dat iedereen dat wel eens overkomt dus mij ook. Ik zit meteen te denken aan voorbeeld maar op dit moment komt er niet echt iets naar boven. Maar ik denk dat iedereen wel eens denkt dat het een goed advies is en dat het later toch minder goed bleek uit te pakken of waarvan je dacht ‘wat bezielde mij, ik had beter moeten weten’.

21 september 2019: Van welk regels krijg jij jeuk?
De regel dat we tegenwoordig allemaal in hokjes moeten denken, daar krijg ik echt jeuk van. Tegenwoordig heeft iedereen wel een vooroordeel over iemand of een groep mensen wat soms zo dikke onzin is. Iedereen is gelijk aan elkaar, die stickers zijn niet nodig.

22 september 2019: Ben jij vandaag door iets geobsedeerd geweest?
Op dit moment ben ik heel erg geobsedeerd door Pinterest. Er staan daar zoveel mooie foto’s en krijg er zoveel inspiratie door voor eigen foto’s. Echt super leuk, ik blijf ook gewoon door scrollen en foto’s opslaan.

23 september 2019: Wie heb je vandaag allemaal gezien?
Op maandag ben ik vrij en dan ga ik altijd even naar de weekmarkt en daar komen we altijd heel erg veel bekende tegen die wij kennen. Voor de rest mijn vader, zus en buren.

 

Van welke regel krijg jij echt jeuk?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge