PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #37

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #37

Hi allemaal! Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag weer een nieuwe ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’ op mijn blog! Vandaag deel ik weer zeven antwoorden die ik afgelopen week invulde. Dit waren vragen over zonder welk elektrisch apparaat ik niet zou kunnen, wat ik zou willen veranderen als ik terug in de tijd kon en wat mijn beste eigenschap is ? Benieuwd naar deze en alle andere antwoorden? Klik en lees snel mee!

8 oktober 2019: Zonder welk elektronisch apparaat zou je niet kunnen?
Jeetje wat een moeilijke vraag, ik kan echt niet kiezen hoor. Ik zou niet zonder mijn telefoon, laptop en camera kunnen want dan kan ik niks meer doen voor school of mijn blog.

9 oktober 2019: Waar en wanneer krijg je beste ideeën?
Als ik in bed lig en even helemaal tot rust kom.

10 oktober 2019: Als je terug kon in de tijd. Wat zou je dan veranderen?
Om heel eerlijk te zijn niks. Ik heb best wel veel dingen mee gemaakt en dan bedoel ik niet alleen de leuke dingen in het leven. Ik ben van mening dat deze dingen mij wel gevormd hebben wie ik nu ben en hoe ik nu in het leven sta. Alles gebeurt vaak met een reden. Het leven laat zich niet sturen en je hebt er niet altijd grip op maar je kan er wel het beste ervan maken.

11 oktober 2019: Heb je vandaag  een complimentje uitgedeeld?
Ja, een klasgenootje / schoolvriendin had een heel erg leuk jasje aan en daar gaf ik haar een complimentje over omdat ik hem zo leuk vind.

12 oktober 2019: Waar ben je?
Op school

13 oktober 2019: Wat is je beste eigenschap?
Creatief denk ik toch wel. Zoals jullie weten ben ik dol op tekenen maar ook hou ik ervan om creatief bezig te zijn voor mijn blog en als fotograaf is het belangrijk dat je ook creatief kunt zijn in de beelden die je maakt zodat je, je kan onderscheiden van anderen zodat je de mooiste beelden kunt schieten.

14 oktober 2019: Scherp of duf?
Scherp!

 

Zonder welk elektronisch apparaat zou je niet kunnen?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge