PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #47

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #47Christmas is coming! Vinden jullie de tijd ook zo snel gaan? Zoals elke maandag begin ik de week met een persoonlijk artikel waarin ik 7 vragen en antwoorden deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Dit keer lees je wat ik absoluut niet lust, welke acteur ik niet kan uitstaan en wat zou ik doen als ik 1000 euro extra per week te besteden had? Kijk en lees je gezellig mee?!

17 december 2019: Wat lust je absoluut niet?
Spinazie, broccoli, bieten, spruitjes, uitjes, tomaat, belegen kaas…ik kan nog wel even doorgaan.

18 december 2019: Zou je morgen met pensioen willen?
Nou een beetje gek zijn om al op je 22igste met pensioen te gaan.

19 december 2019: Organiseer je een kerstdiner?
Wij vieren kerst niet met veel mensen of met familie maar gewoon met ons gezin. En elk jaar gaan we gourmetten dus dat is het enigste wat we altijd met elkaar regelen en klaar maken.

20 december 2019: Welke acteur kun jij niet uitstaan?
Heb ik niet.

21 december 2019: Als je elke week 1000 euro meer kon uitgeven. Waar zou je dat dan aan besteden?
Ik zou dan een Apple Macbook kopen en heel veel lenzen en cameraspullen. Extra vaak uiteten gaan en leuke dingen doen met de mensen om wie ik geef.

22 december 2019: Wat is het lekkerste taart die je ooit hebt gegeten?
Ik ben dol op chocoladetaart

23 december 2019: Wat is jouw visie op het leven?
Dat je moet doen wat goed voelt en je dromen altijd moet blijven najagen ondanks wat anderen zeggen. Jij moet gelukkig zijn en alles uit het leven halen want je weet nooit wanneer het je laatste dag is.

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge