PUPDATE #1 │ EVEN VOORSTELLEN!

step0004 - PUPDATE #1 │ EVEN VOORSTELLEN!

Hoi allemaal! Mijn naam is Teddy, een 3/4 chihuahua en 1/4 pomperiaan hondje. Ik ben geboren op 26 april 2019 samen met drie broertjes en zusje. Sinds gisteren woon ik bij Bertina en haar familie. Ik heb zelfs al mijn eigen Instagrampagina sinds 30 mei waar je al mijn avonturen kunt volgen en zal vanaf vandaag ook regelmatig hier artikelen plaatsen. Meer weten over mij? Lees dan snel mee!

Leuke weetjes over mij:

Ik ben vandaag 9 weken en 3 dagen oud en ben nog heel erg klein. Ik ben dol op spelen, knuffelen, slapen en eten. Bertina heeft mij gevonden op Facebook en was meteen helemaal verliefd op mij. Op 30 mei is ze voor de aller eerste keer wezen kijken samen met haar familie. Ze moesten wel twee uur rijden in de auto omdat ik helemaal aan de andere kant van het land woon maar dat vonden ze gelukkig geen enkel probleem.

Toen Bertina mij koos werd er gezegd door mijn verzorgmama dat ik een jongetje was want dat had de dierenarts tegen haar gezegd bij de geboorte. Ik ben namelijk op de wereld gekomen door middel van een keizersnee omdat mijn mama geen weeën meer kreeg en nog vier andere puppy’s in zich had waaronder ik.

Toen ik voor de aller eerste keer bij de dierenarts kwam voor mijn eerste inenting, ontworming en chip bleek ik toch een meisje te zijn. Gelukkig vond Bertina dat niet erg en houd ze nog net zo veel van mij als eerst want ik ben gewoon haar kleine Teddy. Bertina heeft trouwens ook mijn naam bedacht omdat ik op een beertje lijk vandaar de naam Teddy.

Nu ik bij Bertina woon heb ik een heleboel broertjes en zusjes erbij, wat best wel een beetje spannend is. Ik ben namelijk geen katten en poezen gewend maar dat komt vast goed als we elkaar wat beter leren kennen.  Gelukkig is Coco, mijn nieuwe grote broer heel erg lief voor mij en houd dan ook een oogje in het zeil. Coco is gisteren mee geweest om mij ophalen en we hebben elkaar al gezien tijdens het videobellen. Coco en ik zijn nu al maatjes en ik ga alles van Coco leren zoals buiten plassen, waar ik moet eten en slapen en alle regels huisregels want alles is nieuw voor mij.

Hopelijk heb je een indruk gekregen over wie ik ben en gaan jullie genieten van al onze avonturen op mijn Instagram maar ook hier op deze blog! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust in een reactie.

 

Bedankt voor het lezen, liefst Teddy

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 1 juli 2019 / 13:50

    Ik ben echt zo blij voor jullie dat ie er eindelijk is.
    Wel een verrassing dat hij eigenlijk een zij is en zij een genderneutrale naam heeft. xD
    Blijft toch wel een stunt hoor.
    Alvast hele mooie tijden met haar toegewenst, maar dat zal wel loslopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge