PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #22

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #22

Dit keer niet op maandag maar op dinsdag het wekelijkse vragenvuurtje waarin ik antwoord geef op zeven vragen uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Deze keer beantwoorde ik vragen over waar ik het aller bangste voor ben, wat ik nooit zou doen en wat zou ik als eerste uit mijn huis redden bij brand? Je leest het vandaag allemaal! Kijk en lees je weer gezellig mee? 

25 juni 2019: Waar ben je het aller bangste voor?
Spinnen, wespen, harde knallen… ja, dat is het denk ik wel zo’n beetje.

26 juni 2019: Wat zou je nooit doen?
Tegen iemand zeggen dat hij of zij iets niet kan of ergens te dom voor is.

27 juni 2019: Vind je dat je genoeg verdient?
Ik verdien mijn geld via mijn blog en dat betekend dat ik soms wel een betaalde samenwerking heb en soms maanden niks. Dus het is niet dat ik ervan kan leven en het is best wel weinig dus nee ik verdien niet genoeg daarmee. Voor de rest leef ik van het inkomen wat ik krijg als student en dat is het!

28 juni 2019: Welk boek zou je verplichte leeskost moeten zijn op de middelbare school?
Op dit moment ben ik druk bezig met leren voor de toelatingseisen voor de Pabo en ik kom er best wel veel achter dat ik niet alles gehad heb of heel erg lang geleden en dat het allemaal een beetje is weg gezakt. Dus zeker de Basiskennis boeken zouden wel verplichte leeskost moeten worden voor geschiedenis, aardrijkskunde en natuur en techniek. Het is niet alleen heel erg leerzaam maar ook heel erg leuk om te lezen, ik vind het geen straf.

29 juni 2019: Wat red je als eerste uit je huis bij brand?
Mijn huisdieren, zij beteken echt alles voor me naast mijn zus en vader.

30 juni 2019: Volg je een televisieprogramma?
Op dit moment niet zo heel veel omdat ik veel series en films kijk via Videoland en Netflix. Als ik ’s avonds alleen ben vind ik het heerlijk om voor de televisie naar Folder te kijken terwijl ik mijn avondeten op eet. En ik probeer zoveel mogelijk voetbal wedstrijden te zien van onze Leeuwinnen.

 

Wat zou jij als aller eerste uit je huis redden bij brand?

 

Volg allaboutbertina | Bloglovin’ – Instagram – Facebook – Twitter – Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge