SPAM JE BLOG!

63d69 dsc07859 - SPAM JE BLOG!

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie schaamteloos mochten spammen op mijn blog. Ik wil bloggers graag de kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Vandaag mogen jullie dus weer je blog spammen op mijn blog! Spammen maar!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail. Ik bekijk elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Je kunt mij volgen op:

♥ Instagram: @allaboutbertina

♥ Twitter: @allaboutbertina

♥ Facebook: www.facebook.com/allaboutbertina

♥ YouTube: www.youtube.com/allaboutbertina

♥ Pintrest: @allaboutbertina

♥ Bloglovin: @allaboutbertina

Spammen maar!!!!

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 30 juni 2018 / 08:46

  Superleuk! Ik spam graag even mee:
  Mijn blog heet Silkeblogs, en het is mijn persoonlijk plekje waarop ik vertel over alles wat me bezighoudt. Dat is voornamelijk beauty en fashion, maar ook lifestyle en andere dingen. Je kan me overal volgen via Silkeblogs!

  • admin
   Auteur
   30 juni 2018 / 11:00

   Leuk dat je weer mee doet met spam je blog!

 2. 30 juni 2018 / 09:14

  Super! Ik doe graag mee. Mijn blog is Homemade by Griet en je kan mij vinden op https://homemadebygriet.be/blog/ of Bloglovin. Daarnaast kan je mij ook vinden op Pinterest, Instagram, You Tube, Facebook en Twitter.
  Homemade by Griet is H.E.T. R.E.C.E.P.T. om drukke mama’s te ondersteunen bij alles wat met koken te maken heeft, zodat ze terug meer kwaliTIJD krijgen voor zichzelf en hun gezin.
  Mijn laatste blog gaat over washi tape. Want een feestje is altijd een goed idee. LET’S PARTY!

 3. 30 juni 2018 / 09:36

  Ahh wat lief!! Ik heb een reisblog. Schrijf graag over mijn grootste passie. Ben pas kortgeleden begonnen dus meer bezoekers zijn wel welkom Hihi. Fijn dit zo via jouw blog te mogen doen!! http://globalizious.com
  Daaaank!!

 4. 30 juni 2018 / 10:00

  Goedemorgen, ik doe ook graag mee! Mijn blog vind je terug op foxmyblog.com. ik geef mijn kijk op de wereld op een losse manier en vertel over alles wat me bezighoud. Ik zie jullie daar graag terug!
  Lieve groetjes, Karolien

 5. 30 juni 2018 / 10:31

  Hai bertina, wat lief dat je dit doet. De weg vinden mijn blog te promoten is nog een hele klus en dit zijn leuke opties. Ik schrijf op http://www.haagsgelaiket.com en ben ook te vinden op facebook en bloglovinn onder lydiavan50ennogwat. Dat dekt de lading wel. Een leuke 50er uit t haagse die schrijft over wat ze doet, beleeft of van ergens wat van vind. Hoop je daar te zien ?

 6. 30 juni 2018 / 10:41

  Superleuk dat we mogen spammen! Ik ben Sylvahna van http://www.sylvahna.nl en dit is mijn persoonlijke blog waar ik praat over mijn ervaringen en meningen over o.a. fashion, beauty, travel en lifestyle. Ik deel hier persoonlijke verhalen (hoe erg ik gepest ben en wat dat met mij deed), mijn OOTD, reviews, reizen die ik gemaakt heb en vandaag deel ik bijvoorbeeld mijn Current Netflix Favourites! Je kan me volgen op Facebook, Instagram, Twitter, Bloglovin en Pinterest. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou nemen!
  Liefs Sylvahna

 7. 30 juni 2018 / 10:50

  Super leuk! Op mijn blog http://www.glamview.nl, schrijf ik over het algemeen over lifestyle. Daarnaast komen er veel onderwerpen aan bod over gezonde voeding, sport, monddet, reizen en mode/outfits.

 8. 30 juni 2018 / 18:42

  Ik ben Evelyne en blog op http://evelynevergote.be, een persoonlijke blog met een vleugje fotografie. Op 1 januari 2018 startte ik de challenge om 365 dagen lang elke dag een artikel online te gooien.

 9. 28 juli 2018 / 02:19

  Wat leuk dat je dit doet!
  Mijn blog is https://mamalandmetmies.wordpress.com
  En gaat voornamelijk over fashion, leuke diys,food en mijn leven als jonge mama en de leukste hotspots die je zeker een keertje moet bezoeken

  Ik zou het erg leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge