PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “BLURRED LINES”

blurred lines - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “BLURRED LINES”

Slumber, Dogpatch of InstaBeauty: er zijn talloze filters en apps die jouw selfies veranderen in kleine kunstwerken. Hoe fijn zou het zijn als we er in het echte leven net zo moeiteloos uit kunnen zien? Pak een tube in plaats van technologie! Met deze blurcrèmes kun je jouw teint in een oogwenk perfectioneren. Ze verbergen kleine onregelmatigheden en zorgen voor een egale en flawless finish. Met de Limited Edition “BLURRED LINES” introduceert CATRICE drie producten voor het verfijnen van de huid. Poeder, gelcrème of mousse? Jij bepaalt wat het beste is voor jouw #nofilter look! Benieuwd naar de collectie? Klik en kijk snel mee naar de preview!

4059729047359 Catrice Blurred Lines Blending Sponge Image Front View Closed - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “BLURRED LINES”

BLENDING SPONGE – €4,59
Deze beautytool perfectioneert jouw look: gebruik de afgeronde kant van de spons om de mousse en primer royaal op het gezicht aan te brengen. De zachte punt is ideaal voor een meer gerichte toepassing rond de ogen, neus en lippen.

4059729047403 Catrice Blurres Lines Tinted Blur Mousse Image Front View Closed - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “BLURRED LINES”

TINTED BLUR MOUSSE – €6,99
Het licht getinte allround talent past zich aan elke huidtint aan. Het bedekt roodheid en egaliseert zichtbaar onregelmatigheden. Maar dat is niet alles: deze make-up artist geeft jouw huid een frisse, matte teint.

extreme - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “BLURRED LINES”

EXTREME BLUR LOOSE POWDER – €5,99
Gegarandeerd foto ready: de transparante fixeerpoeder verzacht fijne lijntjes en onregelmatigheden voor een egale uitstraling. Toegepast onder of over de foundation, geeft de huid direct een fantastisch Photoshop-effect.

smoothing - PREVIEW │CATRICE LIMITED EDITION “BLURRED LINES”

BLUR – SMOOTHING FACE PRIMER – €5,99
Droom jij van make-up die extra lang blijft zitten? Gun jezelf dan de Dr. Blur Smoothing Face Primer. Het bereidt je huid perfect voor op het aanbrengen van foundation. Dankzij de lichte, fluweelachtige textuur voelt het aan als een tweede huid en het voorkomt dat make-up zich nestelt in vergrote poriën of fijne lijntjes.

 

Ben zo benieuwd naar deze items! De producten zien er echt prachtig en veel belovend uit. Ben vooral benieuwd naar de poeder, mouse en face primer.
CATRICE “BLURRED LINES” limited edition is vanaf oktober t/m midden november te koop.

 

 

Wat is jouw eerste indruk van deze nieuwe collectie van Catrice?

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge