PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #4

DSC05890 1 InPixio edited - PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #4

Hey hoi, wat leuk dat je weer meekijkt naar het wekelijkse vragenuurtje waarbij ik weer een aantal vragen / antwoorden met jullie deel uit het boek ‘Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar’. Vorige week beantwoorde ik vragen over Valentijnsdag, vakantieplannen, emigreren en favoriete muziek. Deze week beantwoord ik vragen onder ander vragen over aan wie ik een orgaan zou doneren, waar ik mij op dit moment het meeste thuis voel, wat ik vind van mijn eetgewoontes en wat ik nog graag in het leven zou willen doen. Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Kijk en lees snel verder! 

18 februari 2019: Waar voel jij je thuis?
In het huis waar wij nu 4 jaar wonen, op school en op stage.

19 februari 2019: Aan wie heb jij je vandaag geïrriteerd?
Gelukkig aan niemand vandaag.

20 februari 2019: Zou je aan iemand een orgaan doneren? Aan wie?
Liever niet maar mocht er iemand ziek worden in het gezin dan zou ik het wel doen.
 
21 februari 2019: Waarom heb je het raam liever open of dicht?
Dicht, ik hou niet zo ervan dat de ramen open zijn want dan vliegt er van alles naar binnen. Mijn raam zit altijd dicht zelfs in de zomer.  

22 februari 2019: Waar zou je op dit moment graag willen zijn?
Op vakantie, de locatie maakt mij niet zo veel uit zolang het er maar lekker warm is.
 
23 februari 2019: Wat vind je van je eetgewoonten?
Prima. Ik eet waar ik zin in heb en wat ik lekker vind. Ik heb het geluk dat ik alles kan eten zonder dat ik meteen kliko’s aankom maar dat is soms ook wel frustrerend want ik zou best wel wat kilo’s erbij willen maar op één of andere manier lukt dat niet. Ik ben wel echt een type van ‘wat de boer niet kent, eet die niet’ herkenbaar? 

24 februari 2019: Wat wil je nog doen in je leven?
Lastige vraag, ik denk toch mama worden.

 

Misschien ook leuk om te lezen:
PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #3
PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #2
PERSOONLIJK | ELKE DAG EEN VRAAG, EEN DAGBOEK VOOR VIJF JAAR #1

 

Ik ben heel benieuwd, wat zou jij nog graag in je leven doen? 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge