SPAM JE BLOG OF WEBSHOP ❄? DECEMBER KERST EDITIE

27c79 large2b252862529 - SPAM JE BLOG OF WEBSHOP ❄? DECEMBER KERST EDITIE
Bloggen is een belangrijk onderdeel geworden van mijn dagelijks leven. Elke dag zie ik het aantal bezoekers in de statistieken stijgen en ontvang ik heel veel lieve reacties van jullie. Dagelijks ontdek ik nieuwe blogs en webshops en komen er zelfs paar terecht tussen mijn favorieten. Ook ik hoop dat voor jouw 2017 een prachtig jaar mag worden, zowel offline als online. Vandaag mag je, je blog of webshop spammen voor de aller laatste keer van 2016. Dus spammen maar!

? Vertel in een kort stukje waarom wij een kijkje moeten nemen op jouw blog of webshop.
Wat maakt jouw blog of webshop uniek? Vergeet uiteraard niet de link achter te laten.
 Neem ook eens een kijkje tussen de andere reacties.
     Misschien ontdek jij ook nog nieuwe blogs of webshops.
 
? Ik wil iedereen alvast een fijn en gezond 2017 wensen. ? 
Volg:
Delen:

Plaats een reactie

 1. 16 december 2016 / 11:05

  Wat leuk dat we mogen spammen.
  Op onze blog: http://girls-things.nl/ vindt je veelal (meisjes achtige) artikelen over beauty, fashion, nailart en lifestyle. Ook plaatsen wij persoonlijke artikelen om een kijkje in ons leven te nemen.
  Naast bloggen maken wij ook video's op ons YouTube kanaal!
  We zouden het leuk vinden als je een kijkje neemt op onze blog.
  Liefs Eline en Merle van Girls-things

 2. 16 december 2016 / 11:05

  Wat leuk dat we mogen spammen.
  Op onze blog: http://girls-things.nl/ vindt je veelal (meisjes achtige) artikelen over beauty, fashion, nailart en lifestyle. Ook plaatsen wij persoonlijke artikelen om een kijkje in ons leven te nemen.
  Naast bloggen maken wij ook video's op ons YouTube kanaal!
  We zouden het leuk vinden als je een kijkje neemt op onze blog.
  Liefs Eline en Merle van Girls-things

 3. 16 december 2016 / 11:29

  Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog, http://www.Suszie.nl, schrijf ik onder andere over beauty, fashion en een (gezonde) levenstijl. Een heleboel variatie dus, en dat maakt het extra leuk! Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt <3

 4. 16 december 2016 / 11:29

  Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog, http://www.Suszie.nl, schrijf ik onder andere over beauty, fashion en een (gezonde) levenstijl. Een heleboel variatie dus, en dat maakt het extra leuk! Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt <3

 5. 16 december 2016 / 12:11

  Wat leuk dat we mogen spammen! ik blog op http://www.nicoleswereld.com en hier vind je drie keer per week een nieuw artikel wat vooral te maken heb met beauty of fashion maar ook vind je er soms een lifestyle artikel. Ik zou het heel leuk vinden als jullie ook een kijkje nemen op mijn blog.

 6. 16 december 2016 / 12:11

  Wat leuk dat we mogen spammen! ik blog op http://www.nicoleswereld.com en hier vind je drie keer per week een nieuw artikel wat vooral te maken heb met beauty of fashion maar ook vind je er soms een lifestyle artikel. Ik zou het heel leuk vinden als jullie ook een kijkje nemen op mijn blog.

 7. 16 december 2016 / 12:49

  Superleuk, Kerst spammen! Ik ben Malou en blog op Blonde Blossom. Als je van hotspots en citytrips houdt moet je zeker eens komen kijken, maar ook voor beauty, boeken en nieuwe aankopen kun je bij mij terecht! Deze maand deel ik bijvoorbeeld de ASOS beauty adventskalender. Ik ben nu op mijn werk, maar ga straks zeker tussen de reacties kijken! Je vindt me trouwens hier: http://www.blondeblossom.nl/. Fijne Kerst allemaal! Malou x

 8. 16 december 2016 / 12:49

  Superleuk, Kerst spammen! Ik ben Malou en blog op Blonde Blossom. Als je van hotspots en citytrips houdt moet je zeker eens komen kijken, maar ook voor beauty, boeken en nieuwe aankopen kun je bij mij terecht! Deze maand deel ik bijvoorbeeld de ASOS beauty adventskalender. Ik ben nu op mijn werk, maar ga straks zeker tussen de reacties kijken! Je vindt me trouwens hier: http://www.blondeblossom.nl/. Fijne Kerst allemaal! Malou x

 9. 16 december 2016 / 16:49

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben echt dol op nieuwe blogs ontdekken en voeg regelmatig nieuwe blogs toe aan mijn favorieten lijstje 🙂 Ik blog zelf op http://www.travellersoftheworld.nl Dit is een reisblog voor en door reizigers, waar ik al mijn tips en tricks deel, maar ook mijn reisverhalen om iedereen op de hoogte te houden! Voor leuke, originele tips zit je bij onze blog dus goed 🙂 ook als je graag weer even een zomers gevoel in huis wilt halen, tussen de kerst gezelligheid door 🙂

 10. 16 december 2016 / 16:49

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben echt dol op nieuwe blogs ontdekken en voeg regelmatig nieuwe blogs toe aan mijn favorieten lijstje 🙂 Ik blog zelf op http://www.travellersoftheworld.nl Dit is een reisblog voor en door reizigers, waar ik al mijn tips en tricks deel, maar ook mijn reisverhalen om iedereen op de hoogte te houden! Voor leuke, originele tips zit je bij onze blog dus goed 🙂 ook als je graag weer even een zomers gevoel in huis wilt halen, tussen de kerst gezelligheid door 🙂

 11. 16 december 2016 / 17:27

  Wat is 2016 snel voorbij gegaan! Superleuk dat we mogen spammen. Mijn naam is Amanda en ik blog drie keer per week op amandatamara.nl. Ik blog over beauty, diy en binnenkort interieur. Als je opzoek bent naar een lipstick swatch dan ben je bij mij op het juiste adres. Hopelijk zie ik jullie terug op mijn blog.

 12. 16 december 2016 / 17:27

  Wat is 2016 snel voorbij gegaan! Superleuk dat we mogen spammen. Mijn naam is Amanda en ik blog drie keer per week op amandatamara.nl. Ik blog over beauty, diy en binnenkort interieur. Als je opzoek bent naar een lipstick swatch dan ben je bij mij op het juiste adres. Hopelijk zie ik jullie terug op mijn blog.

 13. 16 december 2016 / 20:34

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl

 14. 16 december 2016 / 20:34

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl

 15. 17 december 2016 / 10:49

  Ik vind het natuurlijk leuk om andere blogs te leren kennen. En dat we even mogen stemmen. Ik ben Sanne, bijna 30 jaar. Mijn blog is een persoonlijke lifestyle blog met onderwerpen zoals glutenvrij, lactosevrij, decoratie, mijn hondje en nog andere leuke dingen. http://www.misssanntje.be/

 16. 17 december 2016 / 10:49

  Ik vind het natuurlijk leuk om andere blogs te leren kennen. En dat we even mogen stemmen. Ik ben Sanne, bijna 30 jaar. Mijn blog is een persoonlijke lifestyle blog met onderwerpen zoals glutenvrij, lactosevrij, decoratie, mijn hondje en nog andere leuke dingen. http://www.misssanntje.be/

 17. 17 december 2016 / 11:50

  Hi!
  Ik ben Irma, 25 jaar en op 22-05-2014 ben ik getrouwd met Harm Hendrik. Op 18-04-2015 is onze dochter Nina geboren. Op mijn blog http://www.irmatennapel.nl komt van alles voorbij: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ik maar leuk vind (dat is best veel..)!

  Ik ga nu ook even bij de andere reactie's kijken 😀 Bedankt dat we mochten spammen, hartstikke leuk!

 18. 17 december 2016 / 11:50

  Hi!
  Ik ben Irma, 25 jaar en op 22-05-2014 ben ik getrouwd met Harm Hendrik. Op 18-04-2015 is onze dochter Nina geboren. Op mijn blog http://www.irmatennapel.nl komt van alles voorbij: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ik maar leuk vind (dat is best veel..)!

  Ik ga nu ook even bij de andere reactie's kijken 😀 Bedankt dat we mochten spammen, hartstikke leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge